106 views

1 Likes   0 DislikesФатен на сопствената камера


Radio Slobodna Evropa Na Makedonski

Radio Slobodna Evropa Na Makedonski

Published on 2019 July 25


Download :

Description :

Зетот на узбекистанскиот претседател постирал видео на кое се гледа како тој вози автомобил низ улиците на Ташкент со брзина од над 200 километри на час. По критиките на социјалите мрежи, си платил симболична казна.
Објавено на https://www.slobodnaevropa.mk/a/%d1%84%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bd-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%be%d0%bf%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b0/30070990.html


Comments :


Related Videos
7:26
1:46
magriva620
403 views
7:50
Today I Found Out
189,355 views
14:40
TopTenz
291,124 views
15:50
13:54
Рафаэль и Ко.
74,470 views
4:05:22
6:37
2:26:56
Центр развития Навигатор
2,038 views
3:39