Download :

Description :

Формално, нема официјален сојуз на Москва, Анкара и Пекинг на Балканот, но по европското НЕ за Македонија и Албанија, реални се шансите тие да направат бермудски политички триаголник за Западен Балкан, а имаат и начин да го сторат тоа, предупредуваат експертите.
Објавено на https://www.slobodnaevropa.mk/a/%d0%bc%d0%be%d0%b6%d0%b5%d0%bd-%d0%bb%d0%b8-%d0%b5-%d0%b1%d0%b5%d1%80%d0%bc%d1%83%d0%b4%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b8-%d1%82%d1%80%d0%b8%d0%b0%d0%b3%d0%be%d0%bb%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%b7%d0%b0-%d0%b1%d0%b0%d0%bb%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%be%d1%82/30263007.html


Comments :


Related Videos
19:33
ИСТОРИЯ БОЛЬШОЙ СЕМЬИ
2,190 views
1:45
Администрация города Минусинска
1,041 views
6:54
Сигизов: от первого лица
No views
7:12
Лилия
392 views
13:15
Khachakirner1992Խաչակիրներ
6,136 views
8:38
Вовчик Розбаш
8,920 views
1:10
AppS Globus конструктор мобильных приложений
307 views
2:55
Жанатик Байсарина
195 views